divendres, 25 de desembre del 2009

QUÈ NECESSITEM PER SER FELIÇOS??


Ahir el meu amic Enric va dir-me això que havia sentit d'algú altre: Saps que necessitem per ser feliços? Què Enric? Doncs només tres cosetes, són aquestes: La primera tenir il.lusions a la vida, la segona descansar (dormir) bé i la tercera fer exercici moderat habitualment. Només això Enric? Prova-ho.

Doncs amic, avui 25 de desembre, fum fum fum i després d'haver passat un 24 nit força xungo....he decidit que vull ser feliç!!! Per tant: Il.lusions, com estem d'il.lusions?? Tornar a plantejar-me un repte esportiu sempre va amb mi,Enric d'aquí 282 dies fas la teva primera Ironman, podria fer-la amb tu!!!! Potser és que avui m'he despertat molt millor que ahir i estic pixat fora de test, sé el que és fer una marató (42,195km), he competit en bicicleta de carretera (això sí fa, 15anys!!!!) i nedar, com ho portem Josep? bé, l'aigua m'encanta, a la uni estic fent assignatura de natació, ja està!!;-);-). Total amic, que potser em llenço a la piscina i Ironman al canto. Vull més il.lusions, a veureee.....sí, tornar-me a enganxar una altra vegada i tornar a gaudir de CAFE, això està fet, primer punt complert. Segon punt: Descansar bé, aquest l'hauria de millorar, sobretot no descansar únicament durant la nit (domint)si no sobretot durant el dia a dia, perquè noi, la teva angoixa i estrés t'esgoten!!!! Nota actual: progressa però cal millorar. I finalment, el tercer punt: Fer exercici moderat habitualment. Josep però si això ho has estat fent tota la teva vida, excepte i precissament ara quan estic estudiant CAFE. Això no pot ser, no puc tornar a deixar de fer esports, córrer principalment, per molta feina universitària que tingui. Per tant, tenint en compte que el primer punt està totalment relacionat amb el tercer, i que si faig això, descansaré molt millor........llavors ja seré feliç!!!! Que fàcil, no???????? No ho sé, però amic, val la pena provar-ho.

A més, demà torno a córrer després de mesos sense fer-ho, anem a Llagostera el dia de St. Esteve a fer 10km i com cada any acabarem corrent la St. Silvestre de Girona.
Una abraçada a tothom.
P.D Marta!! si tu, la de Lleida ;-) ;-) gràcies per les teves paraules, m'han fet recuperar el blog.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Josep! Amic! doncs si amb aquestes 3 cosetes tant senzilles tenim molt de guanyat per sentir-nos bé i ser més feliços. Si ja sé sona estrany això en un món tant materialista (consumista) en el qual vivim, però crec que és la veritat. Lo bo d´aquesta proposta és que la pots comprovar una miqueta cada dia... Penso que pots aconseguir el que et proposis!!! Sempre cercant la il.lusió per fer-ho possible i també és clar mitjançant l´esforç, res és gratuït!

Una abraçada amic!

Enric

JOSEP ha dit...

Una gran abraçada amic, que faria sense els teus consells!!! ;-)