dimecres, 26 de març del 2008

BLOQUEIG DE BRANCA DRETA



Què us deia ahir? que les coses negatives moltes vegades solen anar juntes, doncs avui encara em sembla més cert. Vinc de buscar els resultats d'uns anàlisis de sang i d'un electrocardiograma i apa menja-t'ho Josep, "no és greu segur" però hauràs d'anar a l'especialista del cor perquè tens un "bloqueig de branca dreta". Què és això?- pregunto. Doncs que els impulsos elèctrics del teu cor no són correctes del tot. No et preocupis, però ara mateix no podem fer-te un certificat metge conforme pots fer les proves d'Inefc. Jo que porto tota la meva vida fent esports, ara fa 3 anys van fer-me un altre electro quan volia fer la primera marató, no van dir-me res, i ara això. Jo que he fet unes 20 mitges maratons i no sé quantes curses de tot tipus. No crec que sigui greu, això m'ha dit la doctora i això penso i espero, però està vist que últimament he de veure els metges cada dos per tres.

Mirant el punt positiu, així no m'aborreixo, tinc el temps ocupat en temes mèdics, ja veieu que tinc un humor força irònic. Espero que no em doni un patatús, que vull seguir la genètica dels meus familiars, àvies amb 96 i 92 anys encara vives i avis morts però amb 95 i 86 anys, no està gens malament!!
Ah, acabarem aquest escrit positivament, l'esquinç no és greu, el fisioterapeuta m'ha dit que tinc molta força en el peu tot i la lesió i que necessito repós, que puc caminar, fer bicicleta i nedar, córrer no.
Apa, a demanar hora pel cardiòleg.
Salut.

P.D renoi, després de grabar aquest escrit i mirar les fotos, semblen les fotos d'un difunt amb la flor al cantó i us prometo que no ha estat la meva intenció, i no la penso canviar p.q no em penso morir. Els lliris són de veritat, els tinc a casa, Miriamcita i la Sílvia m'els van regalar.